PostNL Innovatie zegels

PostNL Innovatie zegels

Op het nieuwe postzegelvel van PostNL en TU Delft gaat alle aandacht uit naar het innovatieve vermogen van ons land. De illustraties op de postzegels verwijzen naar uiteenlopende innovaties, ontwikkeld door wetenschappers van de universiteit in samenwerking met de overheid en het bedrijfsleven. De illustraties, ontworpen door cartoonist Erwin Suvaal, laten op een simpele en luchtige manier zien wat de innovatie inhoudt.

TILER is trots om naast deze andere mooie, uiteenlopende innovaties op dit unieke postzegelvel een eigen postzegel te hebben. Alle innovaties met een uniek doel en verhaal. Ons doel is om de steden een stukje groener te maken; niet meer steden die gebouwd zijn voor auto’s maar steden die gebouwd worden voor mensen. Licht elektrisch vervoer speelt hier een grote rol in en de groei van het licht elektrisch vervoer moet ondersteund worden door een goede, eenvoudige en universele laadinfrastructuur. 

Voor dit project zijn wij geïnterviewd over het ontstaan van het bedrijf, de successen die we tot dusver hebben geboekt, maar ook de uitdagingen die we zijn tegengekomen. Lees het hele interview hier

Leave a Reply